Ergonomi

Kurser i ergonomi for virksomheder

Hos Vejle Sportsmassage tilbyder jeg Kim Palm, ergonomikurser der specielt henvender sig til enten kontor- eller produktionspersonale. Der arbejdes både teoretisk og praktisk med medarbejdergruppens aktuelle problemstillinger, og der bliver ligeledes instrueret i øvelser, der fremmer den enkeltes velvære, arbejdsglæde og nedsætter sygefraværet.

Ændring af små arbejdsvaner – oplev stor effekt

Hvis du ønsker at fremme sundheden i din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. På mine ergonomikurser arbejder vi med sammenspillet mellem mennesker og andre elementer i et system. Med andre ord drejer det sig om teori, principper, data og metoder til at optimere menneskers velfærd og systemets generelle ydeevne.

Vi arbejder dermed med eksempelvis indstilling af skriveborde, ændring af arbejdsstillinger, løfte/ -bæreteknikker og andre specifikke udfordringer, som man kan opleve, er til gene for medarbejdere. Som regel afholder jeg dagskurser for 10-30 personer. Med få redskaber og ændringer af vaner vil du opleve en stor forskel i din virksomhed, herunder i sygefraværsdagene. For noget tid siden havde jeg bl.a. en virksomhed, der efter et af mine kurser oplevede en stor ændring i antallet af fraværsdage. På kurset lærer I, hvordan enkelte ændringer og rutiner kan være med til at skåne kroppen i løbet af en arbejdsdag.

Undervisning, der afspejler din hverdag

På ergonomikurset tager vi udgangspunkt i medarbejdernes udfordringer i hverdagen – det vil sige de arbejdsstillinger og belastninger, som medarbejderen udsættes for i løbet af dagen. Her gør jeg det tydeligt, hvor og hvordan du simpelt kan ændre nogle vaner. Undervisningen tilpasses det enkelte erhverv, og jeg er vant til at arbejde med meget forskellige erhverv, så kontakt mig gerne, hvis et ergonomikursus er interessant for din virksomhed.