Priser

Prisliste

Nakke, skuldre, ryg og ben 30 min 350,-
Fuldkropsmassage 45 min 600,-
Muskulær Zoneterapi 45 min 600,-
Ultralyd og kinesiotape 30 min 350,-
Gravidmassage 30 min 350,-
10-turs kort - massage* 30 min 3.000,-
10-turs kort - massage* 45 min 5.500,-

* Spar op til 20%

Alle behandlingerne laves også som gavekort, så du kan forkæle dine nærmeste.

Sundhedstjek

Vi tilbyder en individuel måling, rådgivning og motivitation til at forbedre den enkeltes livsstil og sundhed, hvilket kan være med til at reducere sygefræværet og give ny energi.

Vi måler bla den enkeltes Kolesterol, BMI, fedtprocent, blodtryk, blodsukker, vægt, højde samt giver inspiration til træning og kostinspirationer. Alt efter hvad du ønsker, så skriv eller ring for nærmere info og pris.

Firmaaftaler

Er individuelle og kan udformes, så det passer lige netop til din virksomheds behov og ønsker. Ring eller skriv for nærmere Info.


Som noget nyt er Vejle Sportsmassage begyndt at tilbyde ergonomikurser specielt henvendt til enten kontor- eller produktionspersonale. Der arbejdes både teoretisk og praktisk med medarbejdergruppens aktuelle problemstillinger, og der bliver ligeledes instrueret i øvelser, der fremmer den enkeltes velvære, arbejdsglæde og nedsætter sygefraværet. Så kunne du være interesseret i at fremme sundheden på din arbejdsplads så kontakt Kim Palm på 22741897 til en uddybende snak eller tilbud.