Gravidmassage

Afslappende og afstressende gravidmassage

Hos Vejle Sportsmassage tilbyder jeg, Kim Palm, gravide en massage, der bruges til at løsne op i kroppen. En graviditet er helt naturligt en belastning af kroppen, og her kan det være nødvendigt med en aflastning og velvære for krop og sind. En gravidmassage kan afhjælpe rygsmerter, vand i ben og fødder, smerter i skuldre, nakke og lænd samt sænke dit stressniveau. Derfor er en gravidmassage en god investering i din krop og dit barn. Når der sker forandringer i kroppen, og spændinger opstår, er en massage en god og afstressende behandling.

Meget mere end velvære

Nogle gravide får en massage, fordi de gerne vil have lidt velvære i hverdagen. Med en omgang massage hos Vejle Sportsmassage kan jeg hjælpe dig med meget mere end det. Når moren har det godt, har barnet det også godt. Det vigtigste for mig i din behandling er, at vi sammen finder den slags massage, som du har behov for. Sammen gennemgår vi, hvor du har ondt, eller hvad du håber at få ud af massagen – herefter tilpasser vi behandlingen efter dine ønsker. Det er oftest bækken, fødder og lænd, som belastes under en graviditet, og derfor tilpasser jeg behandlingerne efter de belastninger, som du oplever.

En gravidmassage, der tilpasses dig

Ofte oplever jeg, at gravide kvinder har smerter eller spændinger nær lænd, skuldre og bækken – og her vil jeg meget gerne hjælpe dig med dine gener. Når jeg masserer, er jeg desuden meget opmærksom på at tage højde for din graviditet. Derfor har jeg blandt andet også en massagebriks, hvor der er plads til maven, så du får en behagelig oplevelse på klinikken.

Kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere om gravidmassage.