Sportsmassage

Hvad er sportsmassage?

Den professionelle sportsverden har i flere årtier brugt massagen til behandling af skader, restitution og velvære. Idag er motion og sport noget de fleste mennesker dyrker i deres fritid, og derved er det mere almindeligt at almindelige sportsudøvere og motionister også bruger massagen til behandling af skader og ømhed i musklerne.

Arbejdsskader

Massagens lindrende effekt på muskel smerter og spændinger gør også, at det er effektivt til behandling af skader i forbindelse med vores job. Om det er produktion, lager eller kontor mm., så belaster vi vores krop på jobbet og kan spænde op forskellige steder i kroppens muskler. Her kan sportsmassagen effektivt løsne op, således at vi kan klare de fysiske belastninger vores job kræver.

Hvordan virker det?

Sportsmassage og udstrækning nedsætter og behandler gener, lidelser, spændinger, smerter og skader i bevægeapperatet, ledbånd og musklerne. Massagen øger blodgennemstrømningen i musklerne derved får man de frigivede affaldstoffer transporteret væk fra musklerne og ny energi tilført musklerne, og derved opnåes bedre velvære