Kim Palm

Hvem er kim?

Kim stiftede Vejle Sportsmassage i januar 2011, en virksomhed som bygger på professionalisme, god service, nærvær og som altid er tilstede, hvis vores kunder har spørgsmål eller brug for hjælp til ømme muskler.

Fra sin Klinik i Bredballe hos Bernthcare, Strandvejen 72C st, 7120 Vejle ø, tager han imod og behandler sine kunder. Kim lægger vægt på en dyb og grundig massage samt kyndig vejledning i øvelser, der netop passer den enkelte kundes problemstillinger.

Ved siden af at være virksomhedsejer, nyder Kim sin fritid med hans kone Louise og deres 4 børn. Kim er udover sin uddannelse som Sportsmassør også uddannet ambulancebehandler. Desuden sætter han pris på friluftslivet i form af lystfiskeri, fodbold og motion.

Curriculum Vitae

2010 Uddannet læge-og fysiurgisk sportsmassør ved Sportseducation
2010 - 2018 Massør hos Bredballe IF fodbold senior
2011 Uddannet i kinesiotape ved Sportseducation
2011 Stiftede Vejle Sportsmassage
2011 Hyret til flere wellness arrangementer ved Lalandia Billund
2011 - 2013 Massør ved Tulip Vejle
2015 - Massør Apoca Parkering Billund og Vejle
2017 - Massør DFF/EDB
2017 - Massør Vejle kammeraterne 2017
2018 - Massør Dansk fjernvarme
2018 - Massør Løsning IF

 

Testimonials

Slidgigt og muskelspændinger

Jeg er 59 år, og har slidgigt mange steder i min krop. Som følge deraf, har jeg mange muskelspændinger, som giver mig en hel del smerter, bl.a. i lænden, øvre ryg og i nakken. Jeg får ofte spændingshovedpine.

Igennem mange år har jeg forsøgt forskellige behandlingsformer for at få hjælp, såvel i det alternative, som i det offentlige behandlersystem.

Hos Vejle Sportsmassage, må jeg sige, at det er den hidtil mest effektive behandlingsform, jeg har modtaget - til netop mine problemer!

Jeg får dybdegående samt effektiv og behagelig massage af de spændte muskler, Jeg får øsnet op! Således bliver min musklatur afslappet og jeg bliver afhjulpet mange af mine daglige smerter og gener. Nu har jeg mere overskud og livsglæde i dagligdagen - og langt mere energi til mit arbejde!

Helen

Massage i forbindelse med graviditet

Stor tak for rigtig god og dybtegående massage på lænden, da jeg var højgravid. Det virkede super godt, og du gav nogle gode råd jeg kunne bruge. Derudover har du været til stor hjælp, da jeg fik min lille pige der pludselig blev noget tungere at løfte på, og jeg fik meget ondt i ryg og skuldre. Du var professionel og kom med gode alternative løsningsforslag og kinatapen var en super god aflastning.

Tak for hjælpen og jeg vil give dig mine varmeste anbefalinger til folk med lignende smerter!

Maiken